♧ پیشگیری از سکته مغزی

■ سه خوراکی تاپ برای پیشگیری از سکته مغزی

۱- انگور قرمز

آنتی اکسیدان موجود در انگور قرمز-resveratol، فوائد زیادی برای سلامتی دارد و تحقیقات اخیر ارتباط آن را با کاهش خطر سکته مغزی راجعه نشان داده اند.

۲- شکلات تلخ

محققین دانشگاه جان هاپکینز کشف کرده اند که یکی از آنتی اکسیدان ها در شکلات تلخ به نام epicatechin، می تواند به محافظت از سلول های مغزی از آسیب کمک کند. اما آنتی اکسیدان های شکلات تلخ به موارد زیر هم کمک می کنند:

▪کاهش فشار خون

▪افزایش کلسترول خوب اچ دی ال

▪کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی که خود عامل خطر برای سکته مغزی است.

▪حفاظت از پوست در برابر خورشید

▪بهبود عملکرد مغز

و اینک به این لیست “کمک به پیشگیری از سکته مغزی” را هم باید اضافه کرد.

اما در مصرف شکلات تلخ باید متعادل بود و به اندازه مصرف کرد. مصرف زیاد شکلات تلخ اثر معکوس دارد زیرا غنی از چربی های مسدود کننده رگ است.

۳- پیاز

بر طبق گزارش مجله Nutrition، آنتی اکسیدان قوی موجود در پیاز به نام flavonol، می تواند به کاهش خطر سکته مغزی تا %۲۰ کمک کند.

و در باره مصرف زیاد پیاز جای نگرانی نیست زیرا پیاز نسبتا کم کالری و بدون چربی است؛ یعنی دو ویژگی که در برنامه غذایی پیشگیری از سکته مغزی لازم هستند.

اما همه اینها را یک دفعه نخورید و آنها را در طی روز مصرف کنید. مثلا برای ناهار پیاز، عصر انگور قرمز، و برای شب شکلات تلخ مصرف کنید.

منبع: کانال دکتر نخستین انصاری، فیزیوتراپیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوبت دهی اینترنتی